Det ser rigtig idyllisk og luksuriøst ud, når der står en flot, kridhvid ejendom i naturskønne oplevelser. Omvendt, så ser det rigtig hæsligt ud, hvis den hvide ejendom ikke er så hvid mere, men nærmere grøn, sort og ser beskidt ud. Det er et problem, som mange med hvide ejendomme kan nikke genkende til. Boligen er måske blevet vandskuret eller malet for et par måneder siden, men nu er det grønne skær allerede begyndt at titte frem. Misfarvningerne kan formentlig fjernes med algerens. Læs med videre og bliv klogere på, hvordan du kan holde din hvide ejendom hvid.

Du kan ikke selv vaske alger væk

Hvis der er tale om alger, så hjælper det ikke at gøre facaden ren. Alger slipper nemlig hverken på grund af sæbe eller gode skrub med klør fem. Der skal noget helt særlig algerens til, før du kan komme algerne til livs. Du behøver til gengæld ikke at male facaden igen efter en gang algerens, såfremt den er fin i malingen. Algebehandlingen er udelukkende rettet mod algerne.

Forebyg alger med imprægnering

Efter denne behandling, er det en god idé at efterbehandle facaden med imprægnering. Imprægneringen laver en tynd hinde, som forhindrer algerne i at sætte sig fast. Denne er gennemsigtig, så du vil ikke kunne se den, og den skader på ingen måde bygningen. Alger vil med tiden angribe facaden igen, men med imprægnering kan du udsætte dette i et godt stykke tid.

Abonnement på algerens

Vil du gerne have, at der altid er styr på din facade, så den altid fremstår pæn, ren og hvid, så kan du overveje at tegne et abonnement på algerens. Derved skal du ikke selv holde øje og bestille tid, når din facade bliver grim. I stedet kommer der et firma med jævne mellemrum og ordner din facade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *